Maska za odstranjevanje ogrcev - NAJBOLJŠA REŠITEV PROTI OGRCEM

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
LAN01
19.90 12.90

Vaš prihranek 7.00€

5/5 (1 ocen) Napišite mnenje

Lanbena je najmočnejša pell-off maska za odstanjevanje ogrcev in kožnih nečistoč na tržišču. Po raziskavah odstrani kar 95% več ogrcev kakor črna maska. Maska je narejena iz naravnih sestavin.

Prednost te maske je efekt ZAMRZOVANJA. Maska se izredno hitro absorbira v pore in strdi ter s tem odstani črne in bele ogrce in kožne nečistoče. Maska se hitro strdi tudi pri nizki temperaturi, zato jo je (če je strjena), potrebno dati v vročo vodo za 5 minut pred uporabo, da postane zopet  tekoča. To samo potrjuje izjemno moč te maske.

PREDSTAVITVENI VIDEO:

http://www.zabavni-izdelki.si/image/cache/catalog/aa1/labena10-800x800.jpg

NAROČILO lahko opravite tudi s SMS sporočilom na 040-594-991, kjer napišete vaše podatke.

PREDNOSTI:
- Deluje na močnem efektu zamrzovanja. Maska ima izjemno moč strjevanja kar vam bo z njenimi naravnimi sestavinami kot so aloe vera popolnoma očistilo vašo kožo.

- Močan efekt strjevanja odstranjuje akne, ogrce, kožne nečistoče in pomaga pri globinski detoksikaciji kože. Pell-off učinek te maske je izjemen.

- Prva maska pri kateri boste videli rezultate ŽE PO PRVI UPORABI.

- Po uprabi bo vaša koža čistejša, gladkega in naravnega videza.

- Maska potrebuje samo 5 do 10 minut, da vam prinese nepričakovano presenečenje!

Če ste utrujeni od prepogostih težav s kožo, kot so akne, črni ogrci, ter mastna in nečista koža na obrazu je ta maska idealna za vas.
https://m.media-amazon.com/images/S/aplus-seller-content-images-us-east-1/ATVPDKIKX0DER/A3PB2211IW5CY/B01LGR1FK4/jwC4QrJVSiy9._UX300_TTW__.jpghttps://m.media-amazon.com/images/S/aplus-seller-content-images-us-east-1/ATVPDKIKX0DER/A3PB2211IW5CY/B01LGR1FK4/RjJRBrJqSJm6._UX300_TTW__.jpg
Uporaba maske:.
1. Na suh obraz masko razporedite na predele kože in jo pokrite s priloženim papirjem, pri tem se izogibajte lasem, obrvem in ustnicam.
2. Počakajte 5-10 minut oziroma toliko, da se maska popolnoma posuši.
3. Nato masko odstranite z rahlimi potegi.
4. Po uporabi maske lahko uporabite še tonik ter normalno nadaljujete z vašo dnevno nego kože.
5. Uporabitite jo lahko 2-4 tedensko.
6.
Za boljši efekt lahko najprej očistite obraz z vročo vodo, saj bodo tako pore bolj odprte in bo maska lažje odstranila nečistoče in ogrce.
OPOZORILO: Maska ima izjemno moč strjevanja zato jo je potrebno pred uporabo (če je strjena) dati v vrelo ali vročo vodo za 5 minut, da postane zopet tekoča.


https://sc02.alicdn.com/kf/HTB1v6tFeWmWBuNjy1Xaq6xCbXXam/230537209/HTB1v6tFeWmWBuNjy1Xaq6xCbXXam.jpg
Sestavine: h2o,aloe, propylene glycol, lactic acid, sodium lactate, butylene glycol, purslane, dipotassium glycyrrhizinate, azelaic acid bis potassium glycinate, imidazolidinyl urea, iodopropynyl butylcarbamate formyl esters, ethyl alcohol, polyvinyl alcohol, acrylic, charcoal, hyaluronic acid.

Garancija: 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA! V primeru, da z izdelkom zaradi katerega koli razloga niste zadovoljni, ga lahko brez razloga vrnete v 14 dneh nazaj na naš naslov, v originalni nepoškodovani embalaži. Mi vam ga zamenjamo za drugega ali vrnemo denar. 100% NAKUP BREZ TVEGANJA
.http://www.qlzoo.si/media/vsebina/garancija-zadovoljstva.png

Deli

Napišite mnenje