Mehurčkasta Obrazna Maska iz Gline

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
MA01
26.90 8.90

Vaš prihranek 18.00€

5/5 (2 ocen) Napišite mnenje

Mehurčkasta maska BIOAQUA iz gline je izdelana iz naravnih materialov, ki globinsko čistijo pore in umazanijo na vašem obrazu. Sestavine maske pa bodo ohranile kožo bolj zdravo in gladko kot kdajkoli prej!

Ta izjemno popularna maska čisti pore in umazanijo ter odstranjuje make-up pri tem pa ohranja kožo zdravo in gladko.

OČISTI & OSVEŽI KOŽO

NAROČILO lahko opravite tudi s SMS sporočilom na 040-594-991, kjer napišete vaše podatke.


http://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/amehur/11fs.jpg

Učinek:
To je kot čarovnija! Mehurčkasta maska se nanese na obraz ter se postopoma spreminja v mehurčke, s povečanjem mehurčkov očisti iz kože umazanijo ter odpre pore in jih globinsko očisti. Posebej je primerna za ljudi s težavami z mašenjem por ter aknami. Mehurčkasta maska vam bo očistila obraz ter pore na zabaven in čaroben način.

http://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/amehur/71zounciTjL._SL1000_.jpg

PREDSTAVITEV MASKE:

NAVODILA ZA UPORABO:
Pravilno mero maske si nanesite po obrazu na suho kožo. Počakajte 7-15 minut, da se maska razpeni (postane mehurčkasta) potem pa pričnite z nežnim masiranjem vašega obraza, da stopite nečistočo iz vašega obraza. Sperite z toplo vodo. Priporočamo uporabo 2-3 krat tedensko.
Opozorila: Če pride maska v stik z očmi si jih nemudoma sperite. Če opazite alergijsko reakcijo kože si takoj izperite masko. Pri občutljivi koži pred uporabo testirajte masko na manjšem predelu. Ni primerno za zaužitje.

SESTAVINE:
Aqua, kaolin, glycerin, propylene glycol, cetylstearyl alcohol, hydrolysis placenta proteins, oatsa (avena sativa), glucan, jojoba seed oil, bisabobol, North American gold subaequale, potassium, purslane extract,, carbomer, triethanolamine PH, sodium acylate / acrylic acid copolymer taurate, methylisothiazolinone, sodium hyaluronate, EDTA disodium, fragrance.
Vsebina:100g

Deli

Napišite mnenje