Informacije o dostavi in načini plačila

Naročilo
Izdelke, ki jih želite kupiti dodate v ˝košarico˝ nato nakup zaključite z klikom na gumb NA BLAGAJNO, kjer sledite nadaljnim navodilom. Nakup lahko nadaljujete kot gost ali pa se registrirate na naši spletni strani.

Pošiljanje
Vse naročene izdelke pošiljamo s Pošto Slovenije, pošiljko vam na vaš naslov dostavi poštar. V primeru vaše odstonosti ob dostavi, vam pusti obvestilo, pošiljko pa lahko v 15. delovnih dneh prevzamete na vaši pošti. Pri plačilu z gotovino ob prevzemu je poštnina 3,49€ (ne glede na težo in količino), za nakupe nad 30,00€ je poštnina brezplačna. V primeru, da vas takrat ni doma, Vam poštar pusti obvestilo in paket potem prevzamete na svoji pošti. Če želite paket prejeti na drug naslov (npr. v službo) pa to enostavno zapišete v komentar pri oddaji naročila.

Ali lahko naročilo opravim preko telefona?
Naročilo lahko opravite preko telefonske številke: 040 594 991 z sms sporočilom ali klicom.

Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?
Strošek poštnine je fiksen (3,49 €, z vključenim DDV) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Ob naročilih nad 30 €, pa je poštnina brezplačna!

Čas dostave?
Večina izdelkov zapusti naše skladišče še isti delovni dan se pravi v roku 24h od prejema naročila. Rok dobave je 1-3 delovne dni, o predvideni dostavi vas obvestimo na vaš email naslov takoj ko obdelamo vaše naročilo.

Koliko znašajo stroški dostave?
Strošek poštnine je fiksen ( 3,49€ z vključenim DDV ) in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Pošta Slovenije si dodatno zaračuna 1.05€* stroškov provizije pri plačilu po povzetju. Pri vrednosti naročila nad 30€ ni stroškov dostave/poštnine, a v primeru plačila po povzetju Pošta zaračuna storitev odkupnine 1,05€.*

Lahko plačam po predračunu?
Seveda. Ob naročilu označite način plačila in na osnovi izpisanega predračuna poravnate znesek kupnine. Takoj, ko mi zabeležimo priliv, izdelek odpošljemo.
Izdelek lahko plačate tudi s PAYPAL načinom plačila, ki ponuja tudi plačilo s KARTICAMI: VISA, MASTERCARD, DINERS.

Artikli, ki sem jih izbral/a mi ne ustrezajo, jih lahko vrnem?
Artikle lahko vrnete v 14 dneh od prevzema. Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči (e-naslov: info@zabavni-izdelki), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema.  Artikle pošljite na naš na naš naslov z priloženim računom. Pripišite svoj naslov in TRR, artikle vam v kolikor niso uporabljena brezpogojno zamenjamo ali pa vam vrnemo denar.

NAČINI PLAČILA IN DODATNE INFORMACIJE

Kako lahko plačate naročene izdelke?
Po povzetju:
(pri tem načinu plačila si Pošta Slovenije zaračuna 1.05€ stroškov provizije za izvedbo storitve odkupa, (Cenik Pošte Slovenije veljaven od 1.1.2013), ali
Po predračunu
, ki mora biti poravnan pred odpremo blaga in ne vsebuje dodatnih stroškov.
Paypal: spletna platforma za plačevanje. Plačilo preko sistema PayPal. ( V kolikor nimate PayPal računa, lahko preko tega sistema plačate tudi z kreditno kartico.)

Plačilo preko sistema PayPal:
Če izberete plačilo preko sistema Paypal, vas bo sistem avtomatično preusmeril na PayPalovo stran kjer se registrirate in plačate naročene izdelke. Če računa za PayPal nimate, pa lahko enostavno plačate z vašo kreditno ali debetno kartico.

V kolikem času dobim naročen izdelek ?
Naročilo bo dostavljeno v roku 2-3. delovnih dni v kolikor je izdelek na zalogi. Če izbranega izdelka ni na zalogi vas bomo osebno kontaktirali in sporočili, kdaj vam lahko dobavimo želeni izdelek.

Kako izvedem plačilo po predračunu, kje je predračun?
Ob izpolnjenem naročilu na svoj elektronski naslov dobite povzetek naročila in na njem je virtualni plačilni nalog z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila.  Predračun se lahko skriva tudi pod vsiljeno pošto - SPAM.

Ali mi lahko izdelke pošljete na naslov, ki ni moj domači naslov?
Seveda, izdelke vam pošljemo lahko kamorkoli, le v naročilu morate opredeliti naslov, kam želite izdelke prejeti.

Cene:
Vse cene navedene na spletni strani so končna cena in so v njej že zajeti vsi prispevki in davki.
DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost.
Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in ostali pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in izdelke vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu, kar pa ne velja za naročila oddana po telefonu. V tem primeru ponudnik hrani podatke o naročniku samo v bazi podatkov o strankah podjetja.

Pri opisih izdelkov lahko pride do napak. Pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave.

Kontaktne informacije: info@zabavni-izdelki.si

https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/Banner/izbersi%20vklopi%20razum%20zahtevaj%20ra%C4%8Dun1.jpg