Izjava o zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Izjava o varovanju in obdelavi osebnih podatkov

V postopku registracije in naročila podjetje Spletne storitve Andrej Sikili s.p (v nadaljevanju upravljalec)., od strank pridobi določene osebne podatke, pri čemer se stranka strinja z obdelavo osebnih podatkov v skladu z izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov (v nadaljevanju: soglasje za obdelavo osebnih podatkov).

Šteje se, da se stranka v celoti strinja z izjavo in jo potrjuje, ko izvede postopek registracije ali nakupa na spletnem mestu www.zabavni-izdelki.si in potrdi prejem elektronskega sporočila ob prijavi in/ali registraciji.

Upravljavec bo z osebnimi podatki strank upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, splošnimi akti upravljavca in izjavo, ki opredeljuje način in metode, uporabljene v povezavi z varovanjem, zbiranjem, uporabo in posredovanjem osebnih podatkov.

Vsi pridobljeni osebni podatki strank so namenjeni izključno za izvedbo naročila, posredovanje spletnih vsebin ter za druge poslovne, promocijske in informacijske namene. Osebne podatke bo upravljavec uporabljal ali razkril le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije zbiral.

Stranke imajo kadarkoli pravico zahtevati od upravljavca, da njihove osebne podatke izbriše iz baze osebnih podatkov upravljavca.

Izjavo o varovanju in obdelavi osebnih podatkov lahko upravljavec občasno posodobi. Vselej se za razmerje med stranko in upravljavcem, v povezavi z osebnimi podatki stranke, uporablja zadnja verzija te izjave.

Kolikor stranka želi, da njene osebne podatke upravljavec izbriše iz baze osebnih podatkov, nam to lahko sporoči na naslov: info@zabavni-izdelki.si