Korektor drže za pokončno držo - AKCIJA

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
KD01
39.99 14.99

Vaš prihranek 25.00€

5/5 (1 ocen) Napišite mnenje

Korektor drže pomaga popraviti nepravilno držo in potegniti ramena nazaj. Prav nepravilna drža ramen je eden od glavnih razlogov, ki vodi do nepravilne, tudi ukrivljene drže. Imejte tudi vi pokončno in pravilno držo!

https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/111/ggg.jpg


NAROČILO lahko opravite tudi s SMS sporočilom na 040-594-991, kjer napišete vaše podatke.

Lepa in pravilna drža je ključnega pomena za zdravo hrbtenico in telo! Vsi, ki imate probleme se pravilno držo je za vas več kot primeren korektor pravilne drže! Korektor je enostaven za uporabo in udoben za nošnjo ter pod obleko povsem neviden.
PREDSTAVITVENI VIDEO:

Pomaga popraviti nepravilno držo in potegniti ramena nazaj ter odpravi ukrivljeno držo. Korektor popravi skoliozo in ostale nepravilnosti v hrbtenici, ki so nastale zaradi nepravilne drže. Pomaga telesu in ga opozarja, da se navadi na pravilno telesno držo.

Pomaga uravnavati pravilno držo, saj ljudje podzavestno postavimo ramena naprej, kar vpliva na držo celotnega telesa. Nošnja korektorja samo nekaj ur na dan vam lahko pomaga, da se navadite na pravilno držo s tem, da pomaknete ramena nazaj.

Korektor ima nastavljiv pas z naramnicami za korekcijo pravilne drže, tako da je primeren tako za otroke, ženske in moške. Primeren je za širine ramen. Je črne barve in iz poliestra. Lahko ga perete na roke. Primeren je tako za moške, kot tudi ženske vseh starosti.

https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/111/korektor%20drze%205.pnghttps://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/111/1navodila%20za%20hrbet.png

DELOVANJE:

  • Pomaga popraviti nepravilno držo.
  • Vleče ramena nazaj.
  • Popravlja skoliozo.
  • Uravnava pravilno držo s tem, ko ramena vleče nazaj.
  • Zravna vrat in ga prilagodi hrbtenici.
  • Zmanjšuje bolečino zaradi nepravilne drže.
  • Je neviden pod obleko

Garancija: 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA! V primeru, da z izdelkom zaradi katerega koli razloga niste zadovoljni, ga lahko brez razloga vrnete v 14 dneh nazaj na naš naslov, v originalni nepoškodovani embalaži. Mi vam ga zamenjamo za drugega ali vrnemo denar. 100% NAKUP BREZ TVEGANJA.https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/Banner/111garancija-zadovoljstva.png


Deli

Napišite mnenje