Lovilec dlak in las v pralnem stroju

Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
LD01
32.90 13.90

Vaš prihranek 19.00€

5/5 (2 ocen) Napišite mnenje

Hišni ljubljenčki dlako puščajo tudi na vaših oblačilih? Odstranite dlake z oblačil kar med pranjem, hitro in enostavno! V paketu sta 2 lovilca dlak, KAR POMENI 1+1 GRATIS!

ZA POPOLNOMA ČISTA OBLAČILA!

Lasje in dlake se kljub pranju nabirajo v bobnu pralnega stroja in se na vaša oblačila prenašajo z vsakim naslednjim pranjem. Z lovilcom dlak in las ujemite vso umazanijo in poskrbite za brezhibno čistočo vaših oblačil.


https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/111/dlake%203.jpg

NAROČILO lahko opravite tudi s SMS sporočilom na 040-594-991, kjer napišete vaše podatke.

POSLOVITE SE OD VALJČKOV! V kolikor ste morali oblačila kljub pranju valjčkati, saj so vaši kosmatinci na oblačilih pustili dlako, je to zares idealna rešitev, saj ujame in odstrani vso dlako z oblačil!

ENOSTVANA UPORABA: lovilec samo postavite v boben pralnega stroja in oblačila operete kot običajno. Po končani uporabi, lovilec očistite in posušite. Lovilec dlak in las je primeren za večkratno uporabo.

PREPREČUJE UNIČEVANJE PRALNEGA STROJA! Zaradi nabiranja las in dlak se velikokrat zamaši filter pralnega stroja, kar privede do visokih stroškov popravljanja in vzdrževanja. Lovilec ujame večino las in dlak, ki drugače lahko mašijo filter.


https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/111/dlake%202.jpg

LASTNOSTI:

  • preprečite uničevanje pralnega stroja
  • odstranjuje dlake z oblačil
  • enostavna uporaba
  • v paketu sta 2 lovilca.
  • lovilec je primeren za večkratno uporabo

Garancija: 100% GARANCIJA ZADOVOLJSTVA! V primeru, da z izdelkom zaradi katerega koli razloga niste zadovoljni, ga lahko brez razloga vrnete v 14 dneh nazaj na naš naslov, v originalni nepoškodovani embalaži. Mi vam ga zamenjamo za drugega ali vrnemo denar. 100% NAKUP BREZ TVEGANJA.https://www.zabavni-izdelki.si/image/catalog/Banner/111garancija-zadovoljstva.png


Deli

Napišite mnenje